Jeg elsker denne bog! Jeg tror, at mange af de problemer, vi oplever i det moderne arbejdsliv, ville kunne løses, hvis vi i stedet for at prædike, anklage eller politisere blev bedre til at gentænke vores egne tanker og beslutninger. Det er et fælles ansvar og er afgørende for samarbejde, relationer og resultater i en kompleks og omskiftelig verden. Med Tænk igen viser Adam Grant vej for alle, der ønsker at bidrage positivt til fremtiden sammen med andre. 

 

Christian Ørsted, fagredaktør på Tænk Igen,
foredragsholder og forfatter til bl.a. Livsfarlig ledelse og Fatale forandringer

 

Tænk igen er obligatorisk læsning for alle, som gerne vil skabe en kultur med læring og udforskning, både hjemme, på arbejdet eller i skolen. Adam Grant destillerer med varme og humor komplekse forskningsresultater til medrivende argumenter for, hvorfor vi hver især hele tiden bør sætte spørgsmålstegn ved gamle antagelser og tage nye idéer og perspektiver til os. I dag, hvor verden bliver stadig mere fragmenteret, er læresætningerne i denne bog vigtigere end nogensinde.

Bill og Melinda Gates
bestyrelsesformænd i Gates Foundation

 

Adam Grant tror på, at bevarelse af et åbent sind er en færdighed, der kan læres. Og ingen vil kunne lære denne utroligt værdifulde færdighed så godt fra sig, som han gør i den her skønne bog. De virkelig indsigtsfulde betragtninger i denne geniale bog vil helt sikkert få dig til at genoverveje dine meninger og dine vigtigste beslutninger.

Daniel Kahnemann, vinder af Nobelprisen i økonomi
og forfatter til bogen At tænke – hurtigt og langsomt

 

DET HER. Det her er netop den rigtige bog til netop nu. Ja, det kræver fokus at lære noget. Men at aflære og genlære kræver langt mere – det kræver, at man vælger mod frem for bekvemmelighed. I Tænk igen sammenfletter Adam Grant forskning og storytelling for at hjælpe os med at opbygge de intellektuelle og følelsesmæssige muskler, vi har brug for, hvis vi vil blive ved med at være nysgerrige nok på verden til rent faktisk at kunne forandre den. Jeg har aldrig før gjort mig så store forhåbninger om det, jeg ikke ved.

Brené Brown, ph.d.
forfatter til bl.a. Mod til at lede

 

Tænk igen er en perfekt påmindelse om både glæden og ydmygheden forbundet med at have noget at udsætte på det, du troede, du vidste. Adam Grants arbejde tvinger os til at reflektere og gen-undersøge ting på en måde, der i begyndelsen kan virke intimiderende, men som i stedet hurtigt bliver til en opmuntrende erfaring med selvopdagelse. Uanset hvor i vores professionelle eller personlige livsbane vi befinder os, kan vi alle lære noget af denne bog.

Daniel Ek, medstifter og CEO i Spotify

 

Tænk igen er en fantastisk bog, der giver gode indsigter i, hvordan man kan bevare et åbent sind. Adam giver dig mange gode grunde til at grave dybere og have modet til at undersøge det, du ikke ved.

 Jesper Brodin, CEO Ingka Group I IKEA