Udtalelser om Opstandelser

Sikken rejse! Jeg er stadig påvirket af den nænsomhed og hengivenhed, hvormed Bo Heimann har skrevet Opstandelser. Romanen tager os med på en forrygende 2.000 års rejse gennem Mellemøsten, Sydfrankrig, Skotland og Indien, der lander os midt i en nutidig mands bankende hjerte. Bo Heimann har kastet sit skarpe blik på religionhistoriens konsekvens for kønnene og den måde, vi ser og relaterer til hinanden på i dag. Med fokus på den maskuline-feminine dynamik genfortolker han Yeshua og Mariam Magdalenas samliv og spirituelle visdom, og giver et bud på en moderne pilgrims rejse mod en mere holistisk forståelse af de maskuline og feminine sider i sig selv og sin (evne til) kærlighed. En smuk vision af et ligeværdigt møde mellem mand og kvinde. Lad dig inspirere!

Lone Mørch
forfatter, fotograf og foredragsholder

I en tid hvor feminismen syder og bobler, er det på sin plads med et dybere indblik i, hvad der egentlig ligger i det feminine – og i det maskuline. Denne opgave løfter Bo Heimann til ug.

Igennem en original, pirrende og forførende fortælling sprængfyldt med visdomsperler tager Bo sin læser med på en rejse, et fald og en genopstandelse. Her møder vi Mariam Magdalena; ikke som skøge, men som Den Hellige Ophøjede og som manifestation af den feminine livsenergi.

Vi bliver også konfronteret med den dysfunktionelle maskulinitet, og efter endt læsning er det svært ikke at have fået en større forståelse for vores nuværende kriser (og hele den antropocæne realitet).

Heldigvis lader Bo os ikke tilbage i faldet men inspirerer til, hvor løsningen er at finde, nemlig i Det himmelske bryllup (den kosmiske orgasme og foreningen af det feminine og maskuline).

Opstandelser er for alle, mænd som kvinder, der ønsker at blive klogere på verden, sig selv (og sit køn) og altings forbundethed. At Opstandelser er et must-read taler vist for sig selv!

Mette Sillesen
fremtidsforsker, foredragsholder, forfatter og rådgiver

De mange visdomsord løsner op for fastlåste forståelser af historiske begivenheder og sætter den spirituelle lære ind i en nutidig kontekst. Ubalancer i os skaber ubalancer uden for os; kærligheden er en fortløbende handling; stilhed er en bevægelse indad, angst udad; lidelse er at forveksle det forgængelige med det uforgængelige; egoet er en stræben efter mere; kun kærlighed kan smelte frygt og uvaner om til guld! Bo Heimann har skrevet et evangelium i en form, der vidner om menneskets fejlagtige indblanden i visdommen – og ligeledes menneskets mulighed for at vælge en anden vej end det begær, der brænder andet levende af.

Mannah Guldager
blogger og stifter af Lyden af et bedre liv-talkshow og -podcast