Uanset hvilke problemer du står over for, vil denne bog revolutionere måden, du løser dem på. Thomas Wedell-Wedellsborg er en utrolig skarp tænker og forfatter, som netop har hævet barren for praktisk visdom. Hans struktur vil ikke kun hjælpe dig med at generere mere kreative idéer og træffe mere intelligente beslutninger – den vil også lære dig at se om hjørner.

Adam Grant, New York Times-bestsellerforfatter, Originals og Give and Take; Host, TED-podcast WorkLife

 

Denne uventet medrivende bog er lige så praktisk anvendelig, som den er klog. Wedell-Wedellsborg viser os, hvordan vi tager de kognitive og kulturbestemte skyklapper af, der forhindrer os i at løse de store problemer i vores organisationer og vores liv, og han får det endda til at lyde sjovt.

Amy C. Edmondson, Novartis Professor of Leadership and Management, Harvard Business School; forfatter, Den frygtløse organisation

 

Forfatteren argumenterer overbevisende for, at vi ofte begynder at løse et problem, før vi tænker dybere over, om vi er ved at løse det rigtige problem. Hvis du vil være en problemløser med superkræfter, skal du læse denne bog.

Eric Schmidt, forhenværende CEO, Google

 

Gennemresearchet, uhøjtidelig, pragmatisk og ligetil. Jeg slugte ordene og lo for mig selv undervejs. Med usædvanlig lune og stor indsigt viser Thomas Wedell-Wedellsborg, hvor lidt der skal til for at skifte perspektiv, så vi løser de rigtige problemer i stedet for at bruge tid på de forkerte løsninger med fare for fatale konsekvenser.

Christian Ørsted, ledelsesrådgiver og forfatter til Livsfarlig ledelse og Fatale forandringer

 

What’s your problem? er en af de bedste ledelsesbøger, jeg har læst i lang tid – blændende enkel, teoretisk stærk, ekstremt praktisk og en fornøjelse at læse. Thomas Wedell-Wedellsborg bekræfter, at ledelse kan ske i selv det mindste øjeblik, men at vi kan være så handlekraftige, at vi kaster os over det forkerte problem. Så nu vil jeg redigere min tilgang: ”forstå… frame… reframe, fremdrift.”

Mette Nørgaard, New York Times og Wall Street Journal bestsellerforfatter til TouchPoints

 

Sikke en fornøjelse! Mange forfattere kæmper med at skrive humoristisk, men her virker humoren ikke distraherende. Den fungerer virkelig inddragende gennem hele bogen, og de lange slutnoter er dødspændende og giver rigtig dybde. Jeg er fan!

Sofie Hauch