Uanset hvilke problemer du står over for, vil denne bog revolutionere måden, du løser dem på. Thomas Wedell-Wedellsborg er en utrolig skarp tænker og forfatter, som netop har hævet barren for praktisk visdom. Hans struktur vil ikke kun hjælpe dig med at generere mere kreative idéer og træffe mere intelligente beslutninger – den vil også lære dig at se om hjørner.

Adam Grant, New York Times-bestsellerforfatter, Originals og Give and Take; Host, TED-podcast WorkLife

 

Denne uventet medrivende bog er lige så praktisk anvendelig, som den er klog. Wedell-Wedellsborg viser os, hvordan vi tager de kognitive og kulturbestemte skyklapper af, der forhindrer os i at løse de store problemer i vores organisationer og vores liv, og han får det endda til at lyde sjovt.

Amy C. Edmondson, Novartis Professor of Leadership and Management, Harvard Business School; forfatter, Den frygtløse organisation

 

What’s Your Problem er intet mindre end et lille mesterværk. Begavet og praktisk viser Thomas, hvordan vi kan lære kunsten at reframe og fokusere på det rette problem, så vi derigennem kan finde den rette løsning. For mig er det centrale take-away: Tag et skridt tilbage og gentag reframing-processen, så du kan løse dine problemer på en smartere, mere inkluderende og mindre stresset måde. Ved at besvare de rette spørgsmål kan reframing fjerne meget unødig kompleksitet i vores virksomheder – og også i vores familier for den sags skyld – og få frigjort vores fulde potentiale.

Anders Dons, Partner & Nordic CEO, Deloitte

 

Forfatteren argumenterer overbevisende for, at vi ofte begynder at løse et problem, før vi tænker dybere over, om vi er ved at løse det rigtige problem. Hvis du vil være en problemløser med superkræfter, skal du læse denne bog.

Eric Schmidt, tidligere CEO, Google

 

Problemløsning understøtter strategi og ledelse. Men kun få ledere modtager formel træning heri. Thomas Wedell-Wedellsborg har skrevet en praktisk og lettilgængelig manual til, hvordan man framer og reframer problemer. Bogen er værdifuld for alle, der arbejder med ledelse i både offentligt og privat regi.

Martin Reeves, Senior Partner, Boston Consulting Group; formand BCG Henderson Institute

 

Gennemresearchet, uhøjtidelig, pragmatisk og ligetil. Jeg slugte ordene og lo for mig selv undervejs. Med usædvanlig lune og stor indsigt viser Thomas Wedell-Wedellsborg, hvor lidt der skal til for at skifte perspektiv, så vi løser de rigtige problemer i stedet for at bruge tid på de forkerte løsninger med fare for fatale konsekvenser.

Christian Ørsted, ledelsesrådgiver og forfatter til Livsfarlig ledelse og Fatale forandringer

 

What’s your problem? er en af de bedste ledelsesbøger, jeg har læst i lang tid – blændende enkel, teoretisk stærk, ekstremt praktisk og en fornøjelse at læse. Thomas Wedell-Wedellsborg bekræfter, at ledelse kan ske i selv det mindste øjeblik, men at vi kan være så handlekraftige, at vi kaster os over det forkerte problem. Så nu vil jeg redigere min tilgang: ”forstå… frame… reframe, fremdrift.”

Mette Nørgaard, New York Times og Wall Street Journal bestsellerforfatter til TouchPoints

 

Bag enhver god løsning, finder du et godt problem. Det er essensen af Thomas Wedell-Wedellsborgs nye must read-bog. Den bør ligge på natbordet hos enhver, der søger originale idéer og løsninger, som virkelig virker i praksis. Jeg jubler over alle de gode problemer, What’s Your Problem? har hjulpet mig med at finde. Jeg ved nemlig nu, at de er første skridt mod endnu bedre løsninger, som jeg ellers aldrig havde kunnet tænke mig frem til.

Christiane Vejlø, futurist og entreprenør, Elektronista Media

 

Af og til får jeg en ahaoplevelse, når jeg læser en bog, og tænker ’Hvorfor i alverden har jeg ikke gjort det?’ Ahaoplevelsen var særlig stærk efter at have læst What’s Your Problem? Bogen giver en enkel evidensbaseret metode til at blive mere kreativ, indsigtsfuld og effektiv i dit daglige arbejde. Og så er den en fornøjelse at læse.

–  Heidi Grant, forfatter til Nine Things Succesful People Do Differently og Reinforcements

 

Her er en udfordring: Slå op i bogen et vilkårligt sted og læs. Hvis du ikke med det samme får lyst til at købe den, så er dit liv meget mere spændende end vores. Bogen er en fornøjelse at læse. Den klarlægger den enormt værdifulde enkelthed, som findes ’på den anden side af kompleksiteten’. Det er den bedste erhvervsbog, vi har læst i lang tid.

–  Douglas Stone og Sheila Heen, New York Times bestsellerforfattere til Difficult Conversations og Thanks for the Feedback

 

Sikke en fornøjelse! Mange forfattere kæmper med at skrive humoristisk, men her virker humoren ikke distraherende. Den fungerer virkelig inddragende gennem hele bogen, og de lange slutnoter er dødspændende og giver rigtig dybde. Jeg er fan!

Sofie Hauch

 

Denne bog er så brugbar, at den ikke vil forlade min hylde. Og jeg vil aktivt bruge den i enhver tænkelig situation, hvor vi står over for en udfordring, vi skal have løst. Super informativ. Og et fremragende værktøj.

Claus Henriksen på BOGBLOGGER.DK