Jeg har mødt utallige inspirerende kvindelige iværksættere, der igennem deres karrierer er blevet konfronteret med fortællinger om, at de ikke kan. Vi er nødt til at fremme kvindelige rollemodeller i dansk iværksætteri og fremme fortællinger om kvinder med succes. Bogen Stå stærkt & skab indflydelse med personlig storytelling er et vigtigt redskab til at lære, hvordan du kan forme din egen fortælling, stå ved dig selv og være med til at skabe den forandring, som du ønsker. Den har mine varmeste anbefalinger.

  • Anne Stampe Olesen, investor og medstifter af Nordic Female Founders

 

I en tid med krig og krise er det svært ikke at blive begejstret for en bog, der præsenterer faglige greb, vi kan gøre brug af som private individer samt i vores arbejde. Bogen introducerer historiefortælling som en afgørende faktor i forhold til at nedbringe had og vold, da den empati, der vækkes gennem en indsigt i og forståelse for andre, ofte gør det sværere at fastholde hadet og volden.

  • Christian Stadil, CEO, Thornico A/S

 

Er man først begyndt at læse bogen, så bliver den liggende i krop og sjæl. Den handler om noget så væsentligt som det at være sammen. Og den tilstand er vi stærkt ved at miste respekten for. Jeg vil på det alvorligste opfordre alle til at købe bogen – ung som gammel – og prøve at lytte til, hvad Helene Gottschalk mener og skriver. Og på den måde begynde at opleve livet og samhørigheden igen. Helene rammer præcist og dybt og klogt.

  • Ghita Nørby, skuespillerinde

 

Til daglig arbejder jeg med kommunikation baseret på principper fra teater- og scenekunstbranchen. Med bogen Stå stærkt har jeg fået nogle helt nye og journalistiske redskaber til, hvordan man også kan arbejde med personlig storytelling. Redskaber, som jeg straks vil tage i brug. Bogen har ikke bare beriget mig fagligt, men har også sat nogle tanker i gang om måden, jeg selv fortæller historier på – næret af bogens mange anekdoter fra Helenes eget liv som journalist og hendes mange spændende eksempler og referencer. Jeg kan derfor varmt anbefale Stå stærkt, hvis du har lyst til at dykke ned i arbejdet med dine egne personlige fortællinger.

  • Gitte Nikolajsen, indehaver, Saga Kommunikation

 

Sikke en fantastisk bog. Jeg kom på en helt lille rejse gennem mit liv. Nu set med helt andre briller.
Jeg vil personligt selv bruge storytelling til at omvende mine kiksede og trælse oplevelser til sjove
historier, så de kan sprede lidt glæde hos andre.

  • Kamilla Bittmann, direktør, Erhverv Norddanmark

 

Jeg giver 6 hjerter ud af 6 hjerter, og det gør jeg, fordi jeg fik meget mere ud af den, end jeg troede, jeg ville. Øvelserne giver mig rigtig meget ved at skulle tænke anderledes og kreativt. Jeg vil helt klart anbefale denne bog. Den er en af de bedste faglitterære, som jeg har læst i år. Og jeg håber på mere fra forfatteren.

  • Mullesbogblog