En nyttig vejviser, hvis man overvejer om der er anden og mere attraktiv måde at anvende den trods alt begrænsede tid, vi hver især har på arbejdsmarkedet.

 

“MUVE – 6 år for sent! Men alligevel… Nu er den bog der. Den bog, jeg ville have ønsket mig, da jeg for 6 år siden kastede mig ud i mit nye arbejdsliv. Det liv, hvor jeg selv bestemmer, hvem jeg vil arbejde sammen med, hvad jeg siger ja tak og nej tak til, det liv, hvor jeg arbejder en tredjedel og tjener halvdelen af tidligere, det liv, hvor jeg kan snuse rundt med hønsene midt på dagen og finde de første ramsløg i haven.. en torsdag kl 11. Det er altså gået godt uden bogen MUVE, men meget kunne have været lettere, måske hurtigere og jeg ville have vidst, at jeg ikke var alene med alle tankerne om hvordan det skulle gå – sådan at frasige sig corporate jobs og insistere på, at der også skal være (mere) tid til at hjælpe andre, elske og nyde.  MUVE af Pia Aarestrup og Maria Hjorth   viser vejen til det, jeg nu ved hedder en porteføljekarriere – et arbejdsliv sammensat af mange forskellige elementer. Er du nysgerrig på en anden måde at arbejde på? Vil du gerne lave mere af det du er bedst til og synes er sjovt? Er du herre i eget liv? MUVE stiller mange spørgsmål og giver endnu flere svar. Damn, den bog ville jeg gerne have haft dengang.  PS jeg er stolt af, at forfatterne har kunnet bruge mine erfaringer fra transitionen fra ansat direktør til bestyrelsesmedlem, trusted advisor og hønemor”

 

“MUVE er for alle, der går med tanker om at udforske en ny måde at sammensætte arbejdsdagen eller arbejdslivet på. Den er let at komme igennem og giver konkrete værktøjer til at få struktur på tankerne. Mine varmeste anbefalinger.”

 

“De varmeste anbefalinger – en bog der med enkle redskaber formår at få læseren til at reflektere. Reflektere over hvorvidt nuværende arbejdsliv er indrettet optimalt for den enkelte. Ikke alene skabes rum for refleksion, der gives konkrete værktøjer for at læseren kan tage fat på egne overvejelser, uden på nogen måde at dømme eller forherlige et karrierevalg fremfor et andet.  Nedennævnte er blot et uddrag af de elementer der fik en ekstra markering i min bog.  * Ydre / Indre livsmål * De 3 porteføljemoduler * 10 kompetencespørgsmål  * Relevansen af dit netværk. God læselyst.”

 

“Fuldstændig fremragende bog! Arbejdslivet er fuld af muligheder. Du skal bare lige opdage dem. Bogen her giver mig stor inspiration til at indrette det arbejdsliv, jeg drømmer om. Det ER muligt. Tak!”

  • Camilla T på Saxo

 

“Klar must read for alle, der overvejer, hvad de skal bruge resten af deres karriere på.”

  • Nicolai M på Saxo

 

Uanset om du har brug for en stor ‘ombygning’ eller en lille ‘design-justering’ i dit arbejdsliv, kan du finde stor inspiration og konkrete værktøjer i Pia Aarestrup og Maria Hjorths bog MUVE. Og sæt ikke bare tid af til at læse bogen, men til rent faktisk at gå gennem de fire trin i MUVE-modellen. Det er en investering i dig og din fremtid, som du ikke vil fortryde.

  • Marianne F på Saxo

 

MUVE rammer lige ned i alle de tanker, jeg selv gjorde mig, før jeg i december 2022 valgte at forlade mit lederjob i Coop for at starte min egen virksomhed. […] Det ville have været en kæmpe hjælp, hvis jeg dengang havde haft et værktøj som MUVE til at guide mig gennem alle mine refleksioner. MUVE er en knivskarp og enkel metode til at få klarhed over, hvad der er den helt rigtige løsning for én: Er det den traditionelle karriere, eller kunne det være en porteføljekarriere, hvor man kombinerer flere forskellige indtjeningsmuligheder? Samtidig giver bogen konkrete anvisninger til, hvordan man kommer i gang trin for trin. […] den her bog er så værdifuld for alle os, der har lyst til at prøve nye veje.

  • Ann Catherine Bechetoille Talbro på LinkedIn

 

Uanset om du drømmer om en porteføljekarriere – en karriere, hvor du sammensætter dit arbejdsliv med forskellige opgaver, bestyrelsesposter, frivilligt arbejde mv. – eller om du blot ønsker hjælp til at formulere, hvad der skal til, for at du bliver motiveret i dit nuværende eller fremtidige job, så er der virkelig god hjælp at hente i denne bog: MUVE.

 

Jeg har netop læst bogen og føler mig enormt inspireret og motiveret. Jeg fik sat ord på mange tanker, som jeg kunne genkende. Og meget vigtigt – så fik jeg en brugbar værktøjskasse at forsætte arbejdet med efter sidste side!

  • Læserfeedback af Susanne Thorskov Hansen, IT Executive og bestyrelsesmedlem

 

MUVE er den mest inspirerende #ledelsebog jeg har læst længe! Fyldt med håndgribelige værktøjer og metoder til at lære sine egne motivationsfaktorer og sætte dem i spil. Hver side sætter tanker i gang og mønstre visualiserer sig, over de erfaringer man har gjort sig undervejs i sin egen karriere.

 

MUVE [er] en god indflyvning ind til, hvordan man skaber en porteføljekarriere væk fra den traditionelle karrierevej. […] utrolig velskrevet og letlæselig, om et vigtigt emne. […] Men selv om alle ikke kan vælge en porteføljekarriere, så bidrager bogen stadig til refleksion om ens eget arbejdsliv.

 

Det er et godt og vigtigt emne, I sætter på dagsordenen.

  • Wenche Strømsnes

 

Jeg elsker denne fantastiske inspirationskilde fra Pia Aarestrup og Maria Hjorth, som du bare BØR læse, hvis du drømmer om et arbejdsliv, du selv strikker sammen.

 

Da jeg købte bogen, tænkte jeg umiddelbart, at det var lidt af en pamflet. Som konsulent er man vant til 4-step-processer. Men den viser sig at skære dejligt befriende ind til benet. Der er ikke meget overflødig snak, men den kommer stadig rundt om de vigtige emner og overvejelser, som man skal gøre med hensyn til f.eks. statustab, økonomi, hvad skal børnene sige omkring ens arbejde osv. Det har helt sikkert givet mig noget inspiration på det personlige plan, omkring hvad man skal overveje.