Gid vi gad er en bog UDEN BULL-SHIT om ligestilling, diversitet og inklusion. Det er en indsigtsfuld og tankevækkende bog om fremtidens ledelse. Det er en bog baseret på personlige erfaringer, klare holdninger og dyb viden om feltet. Det er en USÆDVANLIG bog.  

Steen Hildebrandt, ph.d., professor emeritus.

 

Gid vi gad er en god og vigtig bog, der taler direkte ind i det, som er ledernes vigtigste opgaver lige nu – nationalt og internationalt. Forfatteren har været en af dem, der har skubbet på udviklingen, og som er blevet ved og ved. Jeg er glad for, at hun gad og fortsat gider.

Katja Iversen, International EDI Executive Advisor, Årets dansker 2018.

 

Gid vi gad er SÅ velkommen: Den deler generøst ud af forfatterens store viden og engagement og understreger, at vi skal ville dette arbejde.  

Henriette Laursen, direktør, KVINFO

 

Kæmpe anbefaling af Gid vi gad af Marianne Egelund Siig. Denne bog om vejen til ligestilling, diversitet og inklusion er et mustread for ledere og alle, der har en interesse i at øge både bundlinje, innovation og medarbejdertrivsel.


Vi kan ikke blive ved med at bruge de samme gamle metoder og tankegange. Det er nye tider, og denne bog er schweizerkniven, der kan få ledere til at starte kulturforandringer. Ikke for forandringens skyld, men fordi det på alle parametre er en robust business case. Gid vi gad angriber ligestilling, diversitet og inklusion fra et både strategisk, taktisk og meget praktisk synspunkt, så bogen fremstår som et særdeles kompetent indspark i forhold til de forandringer, som alle virksomheder burde tænke på at begynde.


Bogen er velskrevet og opbygget af artikler, interviews og gode råd – og den er propfuld af værdifuld viden. 


Det her er årets ledelsesbog! Der er ingen “bullshit” i den – kun indhold, du kan bruge.

Isa Lindbæk på LinkedIn