WeBoard

 

Vi er et nonprofit netværk bestående af mere end 100 erfarne personer fra erhvervslivet, der kommer fra forskellige brancher og fagområder. Medlemmerne i WeBoard ønsker at gøre en forskel ved at stille deres kompetencer gratis til rådighed i advisory boards for danske små og mellemstore virksomheder (SMV’er) med vækstpotentiale.

 

WeBoard har eksisteret i ni år og har hjulpet mere end 100 virksomheder med advisory boards. Vi ved, at advisory boards kan være en stor hjælp for virksomhedsejere og -ledere i deres strategiske arbejde, og vi ønsker at udbrede kendskabet til og anvendelsen af advisory boards, så også små og mellemstore virksomheder kan få strategisk sparring og rådgivning og udnytte deres vækstpotentiale til glæde for samfundet.

 

Griller du kylling om natten? er skrevet af en gruppe erfarne medlemmer af WeBoard, hvorfor vi har valgt at angive WeBoard som forfatter. Indholdet er således baseret på mere end ni års erfaring med advisory boards med over 100 SMV’er fra meget forskellige brancher og fagområder. Vi beskriver således både advisory board-arbejde generelt og føjer dertil WeBoards særlige måde at arbejde med advisory boards på. Bogen har derfor mere fokus på praksis end på teori.

 

Forskellige medlemmer har på baggrund af input taget ansvar for at skrive bogens enkelte kapitler, men indholdet er baseret på erfaringerne fra mange medlemmer og output fra workshops. Bogens redaktør, Thomas Hagerup, er derfor ”bare” pennefører for gruppen.

 

weboard.dk