Pia Aarestrup

Jeg er stifter af virksomheden Aarestrup Executive, hvor jeg rådgiver bestyrelser og ledelser i bæredygtig ledelse og planlægning af porteføljekarriere.

 

Jeg har mere end 20 års erfaring fra ledende positioner i Danske Bank og VP Securities inden for digitalisering, forretningsudvikling, strategi og HR. Jeg har en finansiel baggrund, en Master i Business NLP og har suppleret med uddannelser på IMD, INSEAD, Singularity University og har senest gennemført CBS Executive Bestyrelsesuddannelsen.

 

Jeg har bestredet bestyrelsesposter i blandt andet Danske Bank Luxembourg og Copenhagen Business Academy samt været Advisory Board forperson i STAÏ.

 

Professionelle netværk prioriterer jeg højt, og jeg har stor glæde af medlemskab af VL64. Derudover sidder jeg i netværk i Finansforbundet med fokus på at fremme diversiteten i den finansielle branche, og så stiller jeg mine kompetencer til rådighed pro bono i startup-miljøet med fokus på rådgivning og coaching af udvalgte stiftere.

 

Glæden ved at skrive blev skabt i folkeskolen via min fantastiske klasselærer Alice Krøger, der senere uddannede sig til journalist og har arbejdet på både Jyllands-Posten og Århus Stiftstidende.

 

Bogen MUVE, som jeg har skrevet sammen med Maria Hjorth, er min første bog. Den giver et bud på, hvordan du kan designe din karriere som en portefølje af jobs i stedet for at have en traditionel karriere med én arbejdsgiver og ét arbejde ad gangen. En porteføljekarriere giver dig mulighed for et arbejdsliv, der i større grad er i harmoni med den måde, du gerne vil leve og arbejde på.

 

Privat bor jeg i landsbyen Pederstrup tæt på gadekær og økologisk landbrug, et fristed, som både familie, venner og kunder har stor glæde af.

 

Følg mig på LinkedIn Pia Aarestrup, og læs mere min hjemmeside www.aarestrup-executive.dk