Pernille Taarup

Pernille Taarup

 

Jeg er stifter af virksomheden tactum, hvor jeg gennem mange år har rådgivet ledere på alle niveauer i både private og offentlige organisationer i enkel god ledelseder i bund og grund handler om, at du som leder skal lære at gå forrest med klar kommunikation og tilstedeværelse. Medarbejdere vil ikke bare have systemer, de vil mærke passion og engagement.

 

Jeg fik ideen til at skrive bogen, da jeg underviste på kurset Det uformelle lederskab i mere end ti år. Her stiftede jeg bekendtskab med flere hundrede uformelle ledere fra både private og offentlige organisationer, og jeg fik herigennem et unikt indblik i de udfordringer, de stod med.

 

Fælles for dem er, at de ofte bliver kastet ud i rollen som uformel leder. Hverken deres chef eller de selv har tænkt ret meget over, hvad det reelt er for en opgave, de står overfor. Selv om de er kommet fra mange forskellige organisationer, har mange ansvarsområder og roller, er det langt hen ad vejen de samme udfordringer, de står overfor.

 

Bogen Jeg er ikke chef, men jeg skal lede er skrevet til dig, der har eller får rollen som uformel leder, og som skal skabe resultater gennem andre – både kolleger og formelle ledere – på tværs af organisationen uden at have det formelle personaleansvar.

 

Uddannelsesmæssigt er jeg cand.jur. fra Københavns Universitet, og jeg har en Master i Organisationspsykologi fra RUC.

 

Privat bor jeg på Østerbro, men bruger meget tid i mit sommerhus ved Sejrøbugten sammen med familie og venner.

 

www.pernilletaarup.dk

www.tactum.dk