Matias Pollmann-Larsen

Jeg er partner i Boston Consulting Group, hvor jeg rådgiver virksomheder om strategi, forretningstransformation og værdikædeoptimering.

 

Jeg begyndte min karriere i konsulenthuset i 2011. Her er jeg siden er blevet nordisk ansvarlig for Social Impact-programmet, som jeg ligeledes var med til at stifte på det danske kontor i 2012. Social Impact omfatter en lang række pro bono-projekter, hvor vi arbejder på at løse diverse sociale problemer verden over.

 

Herigennnem har jeg særligt haft fokus på bæredygtighed, madspild og integration samt diversitet og inklusion. Sidstnævnte har jeg arbejdet på gennem Gender Diversity Roundtable Denmark, der samler 15 topledere fra dansk erhvervsliv, uddannelsesinstitutioner og organisationer med det formål at sikre flere kvinder på ledelsesgangene. Jeg har også arbejdet på projekter for World Food Programme i Mozambique, London og Rom.

 

Før jeg startede i Boston Consulting Group, arbejdede jeg i Vietnam for en Schweizisk virksomhed, hvor jeg udviklede et produktionsledelses-, overvågnings- og rapporteringssystem for beredskabs- og sundhedskontrollerende produkter.

 

Diversitet skal ses som en samfundsmæssig værdi. Det er en afgørende forudsætning for Danmarks samfundsmæssige og erhvervsmæssige fremskridt. Bogen provokerer danskerne til at tænke på kønsdiversitet på en helt anderledes måde, end mange gør i dag. Kønsdiversitet handler nemlig ikke om en polariseret fortælling om mænd versus kvinder; det handler om, at der er et grundlæggende behov for at fremme omstruktureringen af politikker, regler og strukturelle rammer for at ændre vores kulturelle normer og forståelser for at få det fulde samfundsmæsige udbytte af vores talent pipeline.

 

Jeg har en master i Management Engineering fra DTU og en bachelor fra Polytechnic of Milan med fokus på ledelse inden for innovation og i multikulturelle kontekster.

 

Privat bor jeg i Brønshøj med min kone Marie Louise og mine to børn Gaia Ida og Storm Carlos. Jeg kommer fra Italien, og er flydende i italiensk, spansk og engelsk, men kan også begå mig på portugisisk og dansk.