Maria Hjorth

Jeg er professionelt bestyrelsesmedlem og sidder aktuelt i seks bestyrelser. Derudover underviser jeg på bestyrelsesuddannelsen på Copenhagen Business School og sidder i board advisory committee hos University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership.

 

Jeg begyndte min karriere i investeringsbanken Carnegie i 2000. Siden da har jeg arbejdet i Danske Bank, været adm. direktør for Mercer i Danmark, og før jeg selv redesignede mit arbejdsliv og skabte en porteføljekarriere var jeg adm. direktør for VP Securities .

 

Bogen MUVE, som jeg har skrevet sammen med Pia Aarestrup, er den første bog, jeg har skrevet, og den dækker processen, fra du første gang overvejer et andet arbejdsliv – uden nødvendigvis at vide, hvad det andet arbejdsliv skal være – til du står med en ny karriere og en portefølje af de jobs og opgaver, du drømmer om. MUVE er oplagt for dig, der står over for at skulle redesigne dit arbejdsliv for første gang. Men den er også oplagt for dig, der har taget de indledende skridt, eller som måske allerede har gang i en portefølje af jobs og nu overvejer andre typer jobs.

 

Uddannelsesmæssigt er jeg cand.polit. fra Københavns Universitet og har derudover en master-grad i Business Psychology på University of Westminster , som jeg har suppleret med studier på London Business School, London School of Economics og University of Cambridge.

 

Følg mig på LinkedIn.