Jonathan Løw

Jeg er iværksætter, foredragsholder og rådgiver inden for iværksætteri, markedsføring og innovation.

 

Jeg er stifter af to virksomheder, der begge beskæftiger sig med kommunikation og nytænkning. Hos Listen Louder holder jeg foredrag og workshops med afsæt i troen på ”at lytte højere”. Derudover er jeg co-founder og marketingchef hos JumpStory, som hjælper små og store virksomheder med at skrive bedre digitalt indhold og tekster igennem en unik kombination af dygtige tekstforfattere og kunstig intelligens (AI).

 

Jeg har været med i opstarten af fem virksomheder samt skrevet tre bøger om emnet. To af disse bøger er blevet #1 bestsellere – heriblandt GURUBOGEN. Jeg har derudover interviewet 45 af verdens førende ledere og innovatører til bogen The GuruBook, der udkom i USA på forlaget Taylor & Francis i foråret 2018, samt skrevet forordet til amerikaneren Simon Sineks seneste bog – Find dit hvorfor.

 

Foruden ovenstående har jeg tidligere været online chef hos boghandlerkæden Bog & idé samt investor og rådgiver i startup- og kapitalfonden Accelerace. Jeg er tidligere blevet kåret som ét af Danmarks 100 største talenter af Berlingske (Top 100 Talent-listen) samt har modtaget e-handelsprisen for mit arbejde med virksomheden engodsag.dk.

 

Mine nuværende kunder tæller bl.a. Vestas, Lemvigh-Müller, Dansk Industri, LaserTryk.dk, GoMore, FOA og HK.

 

Vi skal ikke være så bange for at dele vores idéer. Idéer bliver kun bedre, når de deles med andre, og det er kernen i bogen Secret no more!: At kendte ledere og iværksættere står frem og deler deres hemmeligheder med læseren.

 

Budskabet er derfor klart: Du skal ikke være bange for, at andre stjæler dine gode idéer. Du skal være bange, hvis de ikke har lyst til det!

 

Jeg er 39 år gammel og bor i Højbjerg syd for Aarhus.

 

Se min Youtube-kanal her.

 

Læs om og køb mine tidligere bøger her.

 

Det har medierne sagt om mig.

 

www.jonathanloew.dk

www.jumpstory.dk

www.listenlouder.dk

 

post@jonathanloew.dk