Helene Dahl Gottschalk

 

Jeg er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus i 2006. Jeg har arbejdet indenfor tv-branchen i mange år – både som tv-tilrettelægger for Skandinavisk Film Kompagni og TV2 Østjylland. Jeg har været vært og tilrettelægger for Jyskebank.tv og efterfølgende studievært, reporter og redaktør på TV2 Nord. Jeg er desuden uddannet coach fra Sofia Manning og har taget efteruddannelser fra blandt andet MIT og Wharton.

 

I 2021 startede jeg virksomheden Gottschalk Media, og i dag arbejder jeg med medietræning og kommunikationsrådgivning til ledere og talspersoner, jeg arbejder som moderator og vært på konferencer, events eller live-streaminger og jeg afholder workshops blandt andet i personlig storytelling.

 

Jeg har skrevet bogen Stå stærkt & skab indflydelse med personlig storytelling, fordi jeg gerne vil give indsigt i, hvor stor betydning vores personlige storytelling har både for os selv og for andre, og så vil jeg gerne give læserne en masse konkrete værktøjer til, hvordan de finder og fortæller deres egne personlige historier.

 

Gennem min tid som journalist er jeg gang på gang blevet bekræftet i, at alle mennesker indeholder en god historie, og at det er vigtigt at få lov til at fortælle sin historie til andre.

 

Da jeg begyndte at dykke mere teoretisk ned i emnet ”personlig storytelling”, lave research og interviewe kilder til bogen, stødte jeg på det ene mere fascinerende faktum efter det andet fra eksperter på området. Vores personlige historier har en kæmpe indflydelse på, hvordan vi selv har det, og de er også et meget vigtigt redskab, når vi gerne vil skabe relationer til andre. Jeg tror på, at personlig storytelling kan styrke vores selvværd og vores identitet. Jeg tror også på, at den personlige storytelling, vi deler med andre, bidrager til, at vi alle bliver bedre mennesker, fordi vi udvikler empati og får større forståelse for andre mennesker, når vi hører deres historier.

 

Jeg håber, at bogen Stå stærkt & skab indflydelse med personlig storytelling vil være med til at give flere mennesker inspiration og lyst til at arbejde mere med deres personlige storytelling.

 

www.gottschalkmedia.dk

Helene@gottschalkmedia.dk

https://www.linkedin.com/in/helenegottschalk/