Giles Hutchins

 

Executive coach og seniorrådgiver i spidsen for [r]evolutionen inden for organisatorisk og ledelsesbevidsthed og udviklingstilgange, der forbedrer personlig, organisatorisk og systemisk smidighed og vitalitet.

 

Han er forfatter og medforfatter til adskillige leder- og organisationsudviklingsartikler samt bøgerne The Nature of Business (2012), The Illusion of Separation (2014), Future Fit (2016) og Leading by Nature (2022). Giles er formand for The Future Fit Leadership Academy og grundlægger af Leadership Immersions samt medstifter af Biomimicry for Creative Innovation and Regenerators.

 

Han driver et internationalt ledelsescenter på Springwood Farm, et område med enestående naturlig skønhed nær London, Storbritannien. Han har tidligere været bl.a. Head of Transformation Practice for KPMG og Global Director og Head of Sustainability for Atos (150.000 ansatte, over 40 lande).

 

Han giver coaching på individuelt og organisatorisk niveau for dem, der søger at transformere deres personlige liv og/eller arbejdsliv. Han er også en eftertragtet foredragsholder om erhvervslivets fremtid og regenerativ ledelse samt gæsteforelæsninger på internationale business schools. Han har sin egen podcast Leading by nature, og han blogger på www.thenatureofbusiness.org

 

www.gileshutchins.com