Eva Beckmann

 

(f. 1965) Jeg er uddannet cand.scient.soc. i Public Relations (1994) fra RUC. Som ung har jeg været ansat på et par mindre kommunikationsbureauer. Som nyuddannet blev jeg informationsmedarbejder og siden informationschef hos Codan og senere pressekoordinator hos Dansk Industri.

 

Siden 2001 har jeg været selvstændig kommunikationsrådgiver, hvor jeg både har haft projektansættelser og løst opgaver ad hoc inden for finans, industri og fonde. Jeg nyder at være ”håndværker” og konsulent.

 

Jeg har altid været optaget af at udfolde de historier, som mange erhvervsvirksomheder rummer, fx i forhold til deres rolle i samfundet, globalisering, integration, socialt ansvar, samarbejde og løn.

 

I fondsverdenen, som er anderledes end de fleste andre verdener, har jeg gennem ti år arbejdet med en bred vifte af formidling og engageret mig i andre, nye sider af samfundet. Både lærerigt og meget meningsfuldt.

 

I forbindelse med bogen Iværksættertyper, har jeg fået mulighed for at komme tættere på personhistorierne og de egenskaber, som en iværksætter er gjort af. Både hårdt arbejde (naturligvis), men også mod, råstyrke og en meget høj grad af selvindsigt. Det har imponeret mig meget.

 

Jeg er gift med Bo Wesley og bor i Gentofte.

eva@beckmann.nu
www.beckmann.nu

 

Litteraturliste

Medforfatter på bogen Hvad vil I med netværk? af Tore Wanscher og Andreas Rønne Nielsen, Djøf Forlag, 2010.