Adam Grant

Adam Grant er organisationspsykolog ved The Wharton School, hvor han i syv år i træk har opnået topplacering som bedste underviser. Fire af hans bøger har figureret som nr. 1 på bestsellerlisten i The New York Times, er solgt i millioner af eksemplarer og er oversat til 35 sprog: Give and Take, Originals og Option B; de er blevet anerkendt som nogle af årets bedste bøger af Amazon, The Financial Times, Harvard Business Review og The Wall Street Journal, og har fået ros af producer J.J. Abrams, Richard Branson, Bill og Melinda Gates, Malcolm Gladwell og Malala Yousafzai. Flere af hans bøger er obligatorisk læsning i forskellige virksomheder over hele verden. Han er en af verdens mest citerede, mest produktive og mest indflydelsesrige forskere inden for business- og økonomiområdet. The New York Times har kaldt ham ”en seriøs sociolog, en eminent storyteller og en mand med smittende optimisme… [med] en uhyggelig evne til at tilføre et velkendt emne en dybere mening og efterlade læseren både forhåbningsfuld og lidt opstemt”.

 

Grants TED-talks er vist over 20 millioner gange, og han er selv vært på den yderst populære TED-podcast ”WorkLife with Adam Grant”. Han er anerkendt som en af verdens ti mest indflydelsesrige ledelsestænkere, Fortune’s 40 under 40, Oprah’s Super Soul 100 og er World Economic Forum Young Global Leader. Han har modtaget fornemme priser for sin videnskabelige indsats fra The American Psychological Association og The National Science Foundation.

 

Grant skriver for The New York Times om arbejdsliv og psykologi. Han har en B.A. fra Harvard og en ph.d. fra University of Michigan og har desuden tidligere deltaget som udspringer ved De Olympiske Lege for juniorer.

 

Han bor i Philadelphia med sin kone Allison og deres tre børn.

 

adamgrant.net